Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

WhatsApp'tan bir yenilik daha!

WhatsApp'tan bir yenilik daha!

TEKNOLOJİ Haberleri

Geçtiğimiz günlerde yaptığı güncelleme ile değiştiren WhatsApp, bu sefer kullanıcıları sevindirecek yeni bir güncellemeye daha imza attı.

Facebook tarafından satın alındıktan sonra ilk güncellemesini geçtiğimiz günlerde yapan ve özellikle en çok şikayet edilen konu olan son görülme zamanını isteğe bağlı hale getiren WhatsApp bir güncelleme daha yayınladı. nbsp;"Son görülme zamanı" müdahalesiyle kullanıcılarına rahat bir nefes aldıran uygulama bu kez de "durum" ve "profil resmi"ni de isteğe bağlı olarak gizleme seçeneği getirdi. Ayarlar tıpkı son görülme zamanında olduğu gibi "Herkes", "Kişilerim" ya da "Hiç kimse" şeklinde yapılabiliyor. nbsp;iPhone için gelen 2.11.8 nolu güncellemeyle ayrıca yeni duvar kağıtları ve virüs onarımları da yapıldı. nbsp;WhatsApp bu güncellemelerle Facebook tarafından satın alınmasının ardından kullanıcılarda oluşan şüpheleri de gidermiş oldu.
CNN Türk nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...