Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Nilgün Belgün'e sahnede öyle bir sürpriz yaptılar ki...

Nilgün Belgün'e sahnede öyle bir sürpriz yaptılar ki...

MAGAZİN Haberleri

Ünlü oyuncu Nilgün Belgün, tiyatro gösterisinde arkadaşları tarafından doğum günü sürprizi yapıldı. Belgün bu sürpriz karşında çok mutlu oldu

Gösteri sırasında, Ali Poyrazoğlu'nun sahneye sürpriz girişi karşısında Nilgün Belgün çok şaşırdı. Sonrasında Nilgün Belgün ve Ali Poyrazoğlu'nun sahnede karşılıklı diyalogları izleyiciyi gülmekten kırıp geçirdi.


DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Nilgün Belgün, gösterisinin sonunda barkovizyonda dostları Ahmet Hakan, Arzum Onan, Canan Yaka, Derya Baykal, Ebru Akel, Funda Arar, Erhan Yazıcıoğlu, Levent Ülgen, Metin Akpınar, Müjdat Gezen, Nazlı Ilıcak, Saba Tümer, Selçuk Yöntem, Şenay Düdek, Yeliz, Yurdaer Okur, Zeki Alasya, Gülben Ergen ve Ertuğrul Özkök'ten gelen doğum günü mesajları karşısında duygulu anlar yaşadı. Son olarak sanatçıya, tiyatro sahnesindeki bir fotoğrafından ve kitaplarından oluşan pasta ile birlikte sahneye çıkan kızları, dostları ve ekip arkadaşları sürpriz yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...