Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Adıyaman Emniyeti'nde görev değişikliği

/ Kaynak: İHA
Adıyaman Emniyeti'nde görev değişikliği

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bazı şube müdürleri ve birim müdürlerinin görev yerleri değiştirildi.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bazı şube müdürleri ve birim müdürlerinin görev yerleri değiştirildi. Terörle Mücadele Şube Müdürü, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne atanırken, Çocuk Şube Müdürü ise Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne atandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'ne atanırken, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne atandı. Personel Şube Müdürü Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü'ne getirilirken, Asayiş Şube Müdür Yardımcısı Personel Şube Müdürlüğü'ne atandı. Asayiş Şube Müdür Yardımcılığı'na Önleyici Hizmetler Şube Müdürü atandı.

Emniyet Müdürünün Özel Kalem Müdürü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'ne, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü ise Özel Kalem Müdürlüğü'ne getirildi.

Geçtiğimiz günlerde ise İstihbarat Şube Müdürlüğü'nden bazı polis memurlarının yerleri değiştirilmişti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...