Şampiyonlar Ligi'nde maç böyle kazanılıyor! İşte O fotoğraf..

Şampiyonlar Ligi'nde maç böyle kazanılıyor! İşte O fotoğraf..

SPOR Haberleri

Olympiakos'u 3-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran Manchester United'ın yıldız oyuncusu Antonio Valencia, büyük bir fedakarlık örneği gösterdi.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ikinci maçında sahasında Olympiakos'u 3-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdıran Manchester United'ın yıldız oyuncusu Antonio Valencia, büyük bir fedakarlık örneği gösterdi. Mücadelenin henüz 7. dakikasında Olympiakos forması giyen Joel Campbell ile girdiği ikili mücadelede yüzüne darbe alan Valencia, sol gözü şişmesine rağmen maça devam etti. Skorun 3-0'a taşınmasının ardından rahatlayan menajer David Moyes, 77. dakikada Valencia'yı oyundan alırken yerine Ashley Young'ı sahaya sürdü.İlk maçı 2-0 kaybeden Manchester United'da Valencia, yaptığı bu fedakarlıkla hem maç sırasında hem de maç sonunda sosyal medyada çok fazla konuşuldu. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...