Niğde'de 2 asker 1 polis şehit oldu - son gelişme

/ Kaynak: AA
Niğde'de 2 asker 1 polis şehit oldu - son gelişme

YAŞAM Haberleri  / AA

Niğde'de yol kontrolü yapan jandarmaların üzerine ateş açılması sonucu ilk belirlemelere 2 asker ve 1 polisin şehit olduğu bildirildi.

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, uygulama yapan güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu ilk belirlemelere 2 asker ve 1 polisin şehit olduğu bildirildi. nbsp; nbsp;Otoyolda uygulama yapan nbsp;jandarmaların üzerine, durdurulmak istenen kamyondan uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. nbsp;AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ulukışla ilçesi Eminlik gişeleri yakınlarında jandarma ve polis ekiplerinin nbsp;uygulaması sırasında durdurulmak istenen minibüsteki kişiler güvenlik güçlerine ateş etti.Saldırıda 2 asker ve bir polis şehit oldu. Jandarma ile özel harekata bağlı polisler, gasp ettikleri bir kamyonla kaçan zanlıların peşine düştü. Eminlik köyüne kaçan saldırganlar sağlık ocağına girerek içeridekileri rehin aldı.Yaklaşık bir saat süren operasyonda 3 saldırgandan 2'sinin sağ olarak yakalandığı, bir saldırganın da kaçtığı bildirildi.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...