Başbakan'dan Niğde'deki saldırı hakkında flaş açıklama

/ Kaynak: DHA
Başbakan'dan Niğde'deki saldırı hakkında flaş açıklama

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Başbakan Erdoğan, Sakarya mitinginde, "Niğde'de jandarma ve polisimize alçakça bir terör eylemi yapıldı. 2 askerimiz ve bir polisimiz şehit oldu" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sakarya'da düzenlediği mitingde konuşuyor. Erdoğan, Niğde'de güvenlik güçlerine saldırıya ilişkin şunları söyledi: "Bugün Niğde'den bir acı haber aldım, az önce. Ulukışla ilçesinde jandarma ve polisimize alçakça bir terör eylemi yapıldı. 2 askerimiz ve bir polisimiz şehit oldu. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, yakınlarına başsağlığı mesajlarımı iletiyorum. 3 saldırgandan 2'si sağ olarak yakalandı, biri de emniyet birimlerimiz yoğun şekilde arıyor. Saldırganların ağır durumda olduklarını az önce söylediler. Bu olayı burada anlatmak benim için ağır ama 'Başbakan'ın böyle bir şeyden haberi yok mu' denilmemesi için bunu her an, her zaman yüreğimizin nerede çarptığını bilmeniz açısında hatırlatmak istedim. Tekrar milletimiin başı sağolsun."

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...