Niğde'deki saldırıda yaralanan asker o anları anlattı

/ Kaynak: DHA
Niğde'deki saldırıda yaralanan asker o anları anlattı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Niğde'de sabah saatlerinde uygulama yapan güvenlik güçlerine ateş açılmıştı. Saldırıdan yaralı kurtulan asker o anı anlattı işte detaylar.

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, silahlı saldırıda yaralanan jandarma personeli, saldırganların üzerilerine uzun namlulu silahlarla ateş açtığını söyledi.İki askerin şehit olduğu ve saldırganlar tarafından kullanılan aracın şoförünün yaşamını yitirdiği saldırıda başından yaralanarak Ulukışla Devlet Hastanesi'ne kaldırılan jandarma personeli, olay anını anlattı.Yaralı asker, "Biz otobanda trafik ve asayiş uygulaması yapıyorduk. Bir araçtan 3 kişi indi ve uzun namlulu silahlarla üzerimize ateş açarak, el bombası attılar. Ben de şarapnel parçasıyla başımdan yaralandım. Başka bir şey hatırlamıyorum" diye konuştu. Mersin'den Ankara'ya giderken kontrol için durdurulan yolcu otobüsü de çatışmanın ortasında kaldı. Yolculardan Gazi Eser, yaşadığı olayı anlattı: ''Otoban yolunda yakın bölgede polis ve jandarma genel uygulama yapıyorlardı. Bizim içinde bulduğumuz otobüsü de durdurdular. Bu sırada beyaz brandalı bir kamyonet durduruldu. Kamyonetten inenler ile askerler arasında çatışma çıktı. Ondan sonra vurulanlar oldu. Ben tam o sırada eşim ve çocuğumu koltuğun altına yatırdım. Diğer yolcular da hemen yere yattılar. O sırada sanırım arka koltukta oturan bir yolcu meraklanıp baktığında kolundan yaralandı. Çatışmanın ortasında kalmıştık. O sırada şoför hızla uzaklaştırdı. Yoksa çok can yanabilirdi'' dedi.
Niğde'deki saldırıda yaralanan asker o anları anlattı

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...