Intercity Bisiklet Şampiyonası start alıyor!

Intercity Bisiklet Şampiyonası start alıyor!

SPOR Haberleri

Üç ayaktan oluşan Intercity Bisiklet Şampiyonası, Türkiye'nin ilk ve tek Formula 1 pisti Intercity İstanbul Park'da, 6 Nisan'da başlıyor.

Türkiye'nin dört bir yanından bine yakın sporcuyu bir araya getirmesi planlanan şampiyona, parkuru ve mesafeleriyle bisiklet yarışlarına yepyeni bir soluk getirecek. Intercity Istanbul Park Formula 1 pisti güvenlik önlemlerinin maksimum düzeyde uygulanmış olduğu, trafiğe kapalı, 5,3 km uzunluğunda bir pisttir. Intercity Bisiklet Şampiyonası, Türkiye'de gerçek bir yarış pistinde yapılacak ilk organizasyon olmasıyla dikkat çekiyor.
Şampiyonada yer alan mesafeler pistte atılacak tur sayısına göre farklılık gösteriyor:
4 tur - 21,2 km
8 tur- 42,4 km uzunluğunda.


Yarışma yarı profesyonel ve profesyonel atletlere uygun olacak şekilde hazırlanmıştır.

Üç ayaktan oluşacak Intercity Bisiklet Şampiyonası tarihleri şu şekildedir: 1. Ayak: 6 Nisan 2014 2. Ayak: 11 Mayıs 2014 3. Ayak: 14 Eylül 2014

Yarışı tamamlayan tüm katılımcılara anı madalyası verilecektir. Ayrıca 21,2 km'lik mesafede, üç ayak toplamında, en hızlı dereceye imza atan sporcular para ödülü kazanacaklardır.

Kayıtlar ve detaylı bilgi için www.intercitybisiklet.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...