İzmir'de tüp deposu patladı! İtfaiye bile müdahale edemedi

/ Kaynak: İHA
İzmir'de tüp deposu patladı! İtfaiye bile müdahale edemedi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir'in Bayraklı ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen tüp deposu patlamasında facianın eşiğinden dönüldü.

İzmir'in Bayraklı ilçesi Yamanlar semti Kubilay Caddesi üzerinde bulunan bir tüp deposunda öğlen saat 15.45 sıralarında patlama meydana geldi. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen patlama çevre sakinlerinde korku ve paniğe neden oldu. Patlamada birçok işyeri ve evlerde maddi zarar meydana geldi. Patlama nedeniyle depoda bulunan tüplerin parçalarının metrelerce ara sokaklara kadar sürüklendiği görüldü. Depoda tüp yüklü aracın olduğu ve araçların da patlamadan nasibini aldığı gözlemlendi. Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildi. Olay yerine intikal eden ekipler, güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.
Halil İbrahim Ilgaz'a ait olduğu öğrenilen depoda can kaybının yaşanmamasıyla, olası bir facianın eşiğinden dönüldü.
"KAZA SANDIK"
Patlama sırasında yaşadıklarını aktaran görgü tanıkları, "Patlama sırasında ilk başladığında biz marketin önündeydik. Büyük patlama yaşandı. İlk önce kaza sandık ama ardı ardına tüpler patladı. Sonra da zaten kimse yanaşamadı. İtfaiye bile müdahale edemedi. Daha sonra ekipler geldi ve söndürme çalışmaları başlattı" diye konuştular.
Ekipler olayla ilgili çalışma başlattı. Söndürme çalışmalarının ardından yapılacak inceleme sonrasında patlamanın çıkışının tespit edileceği öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...