Menajeri açıkladı! Drogba gidecek mi, kalacak mı?

Menajeri açıkladı! Drogba gidecek mi, kalacak mı?

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Drogba'nın Menajeri Çalışkan, Fildişi Sahilli futbolcu ile Galatasaray arasında henüz bir görüşme olmadığını söyledi.

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Drogba'nın Menajeri Ceylan Çalışkan, TRT Spor'a telefon ile katılarak Drogba ile ilgili soruları yanıtladı. Çalışkan, Drogba'nın Türkiye'de ve Galatasaray'da olmaktan mutlu olduğunu belirterek, "iki taraf da birbirinden şikayetçi değil. Kulüp de Drogba da memnun. Basında yer alan haberler gerçeği yansıtmıyor. Sezon sonu oturulup konuşulacak" dedi. Drogba'nın dünya çapında bir futbolcu olduğunu kaydeden Ceylan Çalışkan, "Milyonların sevgilisi olan bir oyuncu. Gitse de kalsa da saygı duymak lazım. Şu ana kadar Galatasaray ile Drogba arasında bir görüşme olmadı. Türkiye'de yazılanlar ve çizilenler karşısında hayretler içerisinde kalıyoruz. Böyle şeyler dünyanın hiçbir yerinde yapılmıyor" şeklinde konuştu.


TRTHABER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...