Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eskişehir'de feci kaza: 2 ölü

Eskişehir'de feci kaza: 2 ölü

YAŞAM Haberleri

Eskişehir'de meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, M.E. yönetimindeki 26 S 7395 plakalı işçi taşıyan servis otobüsü Eskişehir-Ankara karayolu Raykent Mahallesi yakınlarında yolun karşısına geçmeye çalışan Özlem Delioğlu (32) ile yanında bulunan çocuğuna çarptıktan sonra refüje çıkarak durabildi. Bu sırada Orhan Gül (52) yönetimindeki 26 S 7408 plakalı servis otobüsü de kaza yapan bu araca arkadan çarptı. Kazada, otobüsün altında sıkışan Özlem Delioğlu ile araçta sıkışan şoför Orhan Gül, olay yerinde hayatını kaybetti. Delioğlu'nun yanında bulunan ve çarpmanın etkisiyle yolun kenarına savrulan çocuğu ile otobüslerde bulunan 7 kişi yaralandı. Toplam 8 yaralı, olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi ile Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Bu arada şoför Gül ile Delioğlu'nun cesetleri, itfaiye ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Eskişehir Ekibinin uzun süren çabaları sonucu bulunduğu yerden çıkarılarak ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SABAH

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...