Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na yüklendi: 'İşaretle kandıramazsın'

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na yüklendi: 'İşaretle kandıramazsın'

Politika Haberleri

MHP lideri Bahçeli: Bu gafiller, ülkücünün harman olduğu yerden geçerken bozkurt işareti yaparak sizi aldatacaklarını mı sanıyorlar?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim gezisi sırasında bozkurt işareti yapmasına MHP lideri Devlet Bahçeli'den sert tepki geldi. Partisinin Ankara Polatlı seçim bürosunun açılışını yapan Bahçeli, önce zafer, sonra da bozkurt işareti yaparak, şöyle konuştu: "Gayri samimi bir şekilde otobüslerden bir başkasını gördüğünde şöyle yapanlar, ülkücülerin harman olduğu yerden geçerken de böyle yaparak sizi aldatacaklarını mı sanıyorlar? Bu gafillere 9 gün sonra haddini bildireceksiniz." Hükümeti de eleştiren Bahçeli, Türkiye'nin bölünmenin eşiğine sürüklendiğini öne sürdü. MHP lideri, sağduyu çağrısı yaparak "Gençler, birilerinin ajitesi, kışkırtması ile sokağa yönelmemelidir. Sokak kirlidir. Sokak karanlıktır, sokak kanlıdır" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...