Kılıçdaroğlu: Devleti CHP kurdu, nasıl yönetemez!

Kılıçdaroğlu: Devleti CHP kurdu, nasıl yönetemez!

Politika Haberleri

'CHP gelirse devleti yönetemez" eleştirilerine değinen Kılıçdaroğlu, "Bu devleti CHP kurdu. Devleti kuran parti nasıl devleti yönetemez?' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Tokat Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka seslendi. Herkesin inancına saygı duyup kimseyi ötekileştirmediğini belirten CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Berkin de benim çocuğum, Burak Can da, polis Ahmet de... Benim için yandaş yok benim için vatandaş var. Ülkemi, insanımı seviyorum. Düne kadar kadının başörtüsü üzerinden siyaset yapılırdı. Onu da aldım elinden. Başı açık olsun kapalı olsun bütün kadınların başımın üstünde yeri var. 3 başı kapalı belediye başkan adayımız var. Hiçbir şekilde bu ülkede yaşayan, aynı havayı teneffüs ettiğimiz insanlarımızı ayırmıyorum, hepsini kucaklıyorum. Ben kul hakkı yiyenleri eleştiriyorum" dedi. "CHP gelirse devleti yönetemez" eleştirilerine de değinen Kılıçdaroğlu, "Bu devleti CHP kurdu. Devleti kuran parti nasıl devleti yönetemez?" cevabını verdi. İktidara geldiklerinde çiftçilere gereken değeri vereceklerini de dile getiren Kılıçdaroğlu, mazotu çiftçi için 1.5 lira yapacaklarını tekrarladı.

TOKAT'A BAYAN BAŞKAN ADAYI
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu miting sonrası partisinin Tokat Belediye Başkan Adayı Hadiye Ardahanlı ile halkı selamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...