Sınırda kırmızı alarm! Mehmetçik tetikte

/ Kaynak: DHA
Sınırda kırmızı alarm! Mehmetçik tetikte

DÜNYA Haberleri  / DHA

Suriye'de muhalifler ile ordu arasında çatışma çıktı.Yoğun silah ve patlama sesleri Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nden duyuldu. Sınırda askeri önlemler alındı.

Suriye'nin Lazkiye kentine bağlı Kesseb bölgesinde Suriyeli muhalifler ile Suriye ordu güçleri arasında çatışma çıktı. Yoğun silah ve patlama sesleri Hatay'ın Yayladağı İlçesi'nden duyuldu. nbsp;Özgür Suriye Ordusu askerleri saat 05.00 sıralarında Yayladağı Sınır Kapısı'na çok yakın olan Kesseb bölgesine saldırı başlattı. Suriye ordusunun kontrolünde olan bölgede yoğun çatışmalar devam ederken Çandır, Gözlekçiler ve Eyerci sınır köylerinde oturanlara nbsp; evlerinden çıkmamaları ve sınıra yaklaşmamaları yönünde uyarı yapıldı. İlçe merkezindeki vatandaşlarda uyarılırken Yayladağı Sınır Kapısı'nda da askeri önlemler alındı.

DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...