Türk Telekom, Avea ve TTNET aynı mağazada

Türk Telekom, Avea ve TTNET aynı mağazada

TEKNOLOJİ Haberleri

Türk Telekom grup şirketleri, yeni dönemde ürün ve servislerinde bütünleşme dönemini başlatıyor.

Türk Telekom'da yeni bir dönem başlıyor. Kısa bir süre önce Türk Telekom'da CEO koltuğuna oturan Rami Aslan, Türk Telekom Grup şirketlerinin müşteri odaklılığını esas alarak, bundan sonraki dönemde bütünleşme stratejisi çerçevesinde hareket edeceklerini; sundukları hizmet ve servisleri tek noktadan sağlamayı hedeflediklerini bildirdi. Aslan, "Tam entegre bir şirket olmak ve müşterilerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayabilmek amacıyla özelleştirmeden itibaren çeşitli adımlar attık. Entegrasyon anlamında ilk adımı Grup CEO ve CEO rollerini birleştirerek hayata geçirdik. Bu ilk adıma yönetimde entegrasyon süreci diyebiliriz. Bu süreci takiben fonksiyonlarda entegrasyon ve ürün-hizmetlerde entegrasyon sürecine giriyoruz. Bu süreç kendisini ilk olarak Türk Telekom, Avea ve TTNET ürünlerini aynı mağazada müşterilerimize sunmaya başlayacağımız bir proje ile gösterecek" dedi. Projeye mayıs ayında start vereceklerini belirten Aslan, "İlk aşamada 13 noktada start alacak bu pilot projede markalarımız tek noktadan hizmet vermeye başlayacak. Mağazalarımıza gelen müşterilerimizi, geleceğin teknolojileriyle aynı alanda tanıştıracağız. Bütünleşen servis ve hizmet anlayışıyla, kaliteli, hızlı ve çözüm odaklı içeriği tüketiciye sunacağız. Entegre çalışma modeliyle birlikte ses, mobil, geniş bant, bilişim teknolojileri, AR-GE ve içerik alanında sahip olduğumuz liderliği pekiştirerek yeni bir dönemi başlatacağız" diye konuştu.
Türk Telekom'un, 2005 yılından buyana 15 milyar TL yatırım yaptığını kaydeden Rami Aslan, gelirde ve kârda önemli başarılar elde ettiklerinin altını çizdi. Aslan şöyle devam etti: "2013 yılında müşteri sayımızı mobilde 1 milyonun üzerinde, geniş bantta ise 300 bin artırarak konsolide bazda 13,2 milyar TL gelir elde ettik. Bugüne kadar 182 bin kilometre fiber kablo döşedik. Yıl sonu itibarıyla 624 bin abone ile fiber optik pazarında lider olduk. Geniş bant, büyümenin itici gücü olmaya devam etti." nbsp;
Ömer Temür/TÜRKİYE GAZETESİ
omer.temur@tg.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...