Hızlı tren fiyatı en fazla...

Hızlı tren fiyatı en fazla...

Ekonomi Haberleri

İstanbul-Ankara arasındaki Yüksek Hızlı Tren biletleri uçak biletleri gibi satılacak. Erken alımlarda bilet fiyatları daha uygun olacak.

Bilet fiyatları konusunda anket yaptırdıklarını dile getiren TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, "Bu anket, fiyatın 50 lira olması halinde halkımızın yüzde yüzü treni tercih edeceğini söylüyor. Uluslararası standartlara göre belirlenen fiyatla halkın yüzde 70'i treni tercih etmeli. Bunun için Avrupa'daki örneklere bakıyoruz" dedi. Karaman, YHT biletlerinin uçak biletleri gibi olacağını ifade ederek, "YHT bilet fiyatları 50 ila 100 lira arasında olacak. Biletlerini erken alanlar daha uygun fiyata, geç alanlar ise daha pahalı alacak. Bu uygulama bir taban ve tavan fiyatları içerisinde olacak. Bu konuda henüz çalışmalarımız tamamlanmış değil" diye konuştu. nbsp;
Buket Güven/TÜRKİYE GAZETESİ

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...