Galatasaray'da Lucescu bombası

Galatasaray'da Lucescu bombası

YAŞAM Haberleri

Galatasaray, gözü İtalya Milli Takımı koltuğunda olan ve performansı beğenilmeyen Mancini yerine Shakhtar'ın Teknik Direktörü Lucescu'yu düşünmeye başladı.

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye elenmesinin ardından Teknik Direktör Roberto Mancini eleştiri oklarının hedefi oldu. Sarı-kırmızılıların özellikle deplasman karşılaşmalarında aldığı sonuçlar ve yapılan ilginç oyuncu değişiklikleri sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal tarafından da eleştirilmeye başlandı. Tecrübeli çalıştırıcı Mancini, Galatasaray ile 3 sezonluğa imza atmasına rağmen Avrupa basınına, her defasında İtalya Milli Takımı teknik direktörlüğüne sıcak baktığını dile getirmişti. İşte bu gelişmeler yaşanırken, sarı-kırmızılılar Roberto Mancini'nin alternatifini buldu. Geçtiğimiz haftalarda Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun ismi Ukrayna'nın Rusya ile yaşadığı siyasi gerginlik ve savaş ihtimalinin ardından konuşulmaya başlanmıştı.Ukrayna ligine bir müddet ara verilmesi ve ülkedeki karışıklık nedeniyle Rumen teknik adamın Shakhtar'dan ayrılmayı düşündüğü iddia ediliyor. nbsp;
Teklife sıcak bakabilir
Lucescu, "Ailem beni her gittiğim yerde takip ediyor. Sıradaki durak pek çok şeye bağlı olarak belirlenecek" diyerek Ukrayna ekibini bırakacağının sinyallerini verdi. Galatasaray yönetimi de bu gelişmelerden yola çıkarak Teknik Direktör Mircea Lucescu'ya teklif yapmayı planlıyor. Rumen çalıştırıcının G.Saray'a tekrar sıcak bakabileceği belirtilirken, Mancini'nin İtalya Milli Takımı'nın başına geçmesi sarı-kırmızılı yönetimin işini kolaylaştıracak. Galatasaray böylece Mancini'ye tazminat ödemekten de kurtulacak.
gt; Bahadır ÇOKİŞLER

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...