Tren kazasında 'eyvah ben ne yaptım' diyen görevli tutuklandı

Tren kazasında 'eyvah ben ne yaptım' diyen görevli tutuklandı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Mersin'de dün tren hemzemin geçitte servisi bitti. Olayla ilgili olarak bariyer görevlisi tutuklandı - son gelişmeler...

Mersin'de tren hemzemin geçitte servisi bitti. Bariyeri açık bırakan görevli 'eyvah ben ne yaptım' dedi ama çok geçti. Merkez Akdeniz ilçesinde yolcu treni ile işçileri taşıyan servis minibüsünün çarpışması sonucu 10 kişinin öldüğü, 3'ü ağır 5 kişinin yaralandığı kazayla ilgili gözaltına alınan bariyer görevlisi tutuklandı, 2 makinist serbest bırakıldı. Olayı gören bir vatandaş, kaza olduktan sonra bariyer görevlisinin "Eyvah ağabey, ben ne yaptım, daldım" dediğini iddia etmiş. Alınan bilgiye göre, kazayla ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan bariyer görevlisi Erkan Kılıç ile makinistler Hüseyin E. ve Mehmet E, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.Cumhuriyet savcısı tarafından ifadeleri alınan zanlılardan bariyer görevlisi Erkan Kılıç, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı, makinistler ise serbest bırakıldı. (Ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...