Başbakanlık'tan Twitter açıklaması: Yetkililer duyarsız kaldı

/ Kaynak: AA
Başbakanlık'tan Twitter açıklaması: Yetkililer duyarsız kaldı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakanlık'tan Twitter açıklaması geldi. Açıklamada Twitter yetkililerinin duyarsız kaldıkları belirtildi. Twitter neden kapandı tüm detaylar...

Başbakanlık Basın Müşavirliği, Başbakan Erdoğan'ın Bursa'daki "Twitter, twitter kökünü kazıyacağız" sözlerine açıklık getirdiler. Yapılan açıklamada, Başbakan nbsp;Recep Tayyip Erdoğan'ın Bursa mitingindeki konuşmasında, Twitter hususunda nbsp;kullandığı ifadelerde, hukuki bir duruma işaret edildiği belirtildi.Açıklamada, şunlar kaydedildi:"Halihazırdaki durumda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının bazı nbsp;linklerin kaldırılmasına ilişkin mahkemelerden çıkarmış oldukları kararların nbsp;uygulanması konusunda Twitter yetkililerinin duyarsız kaldıkları bir süreç söz nbsp;konusudur. Nitekim bu süreç zarfında mahkeme kararları doğrultusunda nbsp;Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı gerekli girişimlerde bulunmuş ancak Twitter nbsp;yetkilileri bu taleplere duyarsız kalmıştır.

Mahkeme kararlarını umursamama, hukukun gereğini yerine getirmeme nbsp;biçimindeki bu tutumda bir değişiklik gözlenmemesi halinde, vatandaşlarımızın nbsp;mağduriyetini gidermek için teknik olarak, Twitter'e erişimin engellenmesinden nbsp;başka çare kalmayabileceği belirtilmektedir.Başbakanımız da Bursa'daki konuşmasında bu olguya dikkati çekmiş nbsp;bulunmaktadır."

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...