Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Muhteşem Pirlo, Fiorentina'yı eledi!

/ Kaynak: DHA
Muhteşem Pirlo, Fiorentina'yı eledi!

SPOR Haberleri  / DHA

Fiorentina ile eşleşen Juventus, 1-1 sonuçlanan ilk maçın rövanşında dün akşam deplasmanda Pirlo'nun harika golü ile Fiorentina'yı elemeyi başardı.

Serbest vuruşlarda usta olan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu Andrea Pirlo, dün akşam ustalığını bir kez daha konuşturdu. Karşılaşmanın 70. dakikasında ceza sahasının hemen önünde kazanılan bir serbest vuruşu gole çeviren usta ayak Juventus'a turu getiren isim oldu. Geçtiğimiz hafta sonu Serie A Ligi'nde Genoa deplasmanına konuk olan Juventus, yine Pirlo'nun 89. dakikada attığı serbest vuruş golü ile karşılaşmayı 1-0 kazanıp hanesine 3 puan yazdırmıştı. İlerleyen yaşına rağmen oynadığı futbol ile adını Dünya futbolunda sıkça andıran Pirlo'nun, İtalyan basınında bu yaz gerçekleşecek olan Dünya Kupası'ndan sonra futbolu bırakacağı konuşuluyor. nbsp;Dün oynanılan karşılaşmanın ardından Fiorentina'nın defans oyuncusu Nenad Tomovic, "Zorlu bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Maç boyunca turu geçeceğimize dair inancım tamdı. Ancak Pirlo serbest vuruşu gole çevirdikten sonra tüm inancımızı kaybettik" ifadelerine yer verdi. nbsp;Maç sonu konuşan maçın kahramanı Andrea Pirlo, "Fiorentina maçının zorlu geçeceğini biliyorduk. Ama bunun bilincinde olarak oraya gittik. İlk yarı işler istediğimiz gibi gitmiyordu. Çünkü 0-0'lık skor turu geçmemiz için yeterli değildi. Gerekeni yapacağımıza inanıyordum. Skor avantajı onlardaydı ancak galip gelerek görevimizi en iyi şekilde tamamladık. Ben her zaman oynarken zevk alıyorum. Dün de aynı şekilde sahaya çıkarak oynadım ve böyle önemli bir gol attığım için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...