Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray uçağında şok, yöneticiler bir birine girdi

Galatasaray uçağında şok, yöneticiler bir birine girdi

SPOR Haberleri

Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Galatasaray'a yöneticilerden futbolculara ağır sözler. İşte uçakta yaşanan o şok ve detaylar...

Galatasaray, Stamford Bridge Stadı'nda Chelsea karşısında tel tel döküldü, 2-0'lık yenilgi sonrası Şampiyonlar Ligi'ne veda edildi, dönüş uçağında ise gerginlik zirve yaptı. Kötü bir futbol sonrası bozulan moraller, uçakta yerini büyük bir tartışmaya bıraktı.Sarı kırmızılı camianın bir çok önde gelen isminin de bulunduğu uçakta Başkan Yardımcısı Adnan Nas ile yöneticilerden Mehmet Cibara, futbolcular yüzünden atıştı.Gelin yaşanan olayların perde arkasına birlikte bakalım. Tarihi maç öncesi Londra'ya gidilirken futbolcular "Business Class"ta uçmuştu. Dönüş yolunda da aynı şekilde seyahat edildi. Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri ve eşleri yine ekonomik sınıfta, İstanbul'a doğru yola çıktılar.

FATİH TERİM'İ DE ELEŞTİRDİ

Chelsea karşısındaki etkisiz futbol sonrası Nas'ın hedefinde futbolcular vardı. Real Madrid karşısındaki 6-1'lik yenilgi sonrası da Terim'i sahaya sürdüğü kadro nedeniyle eleştiren Adnan Nas, bu kez de tepkiliydi.Oyuncuların uçağın en ön bölümünde "Business Class" seyahat etmesine öfkelenmişti Nas, "Bu nasıl bir oyun. Selçuk bir senedir futbol oynamıyor. Burak Yılmaz ortada yok" diye yüksek sesle eleştiride bulunuyordu.
Cibara bu sözleri duydu ve Adnan Nas'a çıkıştı. "Burak, geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde 8 gol attı. Ronaldo'nun ardından ikinci sırasaydı krallıkta. Selçuk, şampiyonluklarımızda büyük pay sahibi. Futbolcuları sakın hedef gösterme" dedi.
Nas susmuyor, tüm hızıyla ve öfkeli şekilde eleştirilerine devam ediyordu.

'FATURAYI SAKIN ÇOCUKLARA KESMEYİN'

"Bunlar nasıl futbolcular. Dünyanın parasını alıyorlar. Avrupa'ya gitseler bu paraların yarısını alamazlar. Bunlar niye business uçuyor, o koltuklarda oturuyor. Bunu hak etmiyorlar" diye serzenişte bulunmayı sürdürdü. Adnan Nas'ın sesi daha da yükselmişti.
Cibara çok sinirlendi ve "Sen nasıl konuşuyorsun. Bunlar bizim futbolcularımız ve gözbebeğimiz. Bu sözleri sarfedemezsin. Geçen seneki başarıyı da o oyuncular getirdi. Futbolcuları hedef göstermek doğru değil. Başarı olunca paylaşmasını biliyorsan, başarısızlık olduğunda da yönetim olarak üstleneceksin. Çocuklara faturayı kesip, suçlamayın" diye sert bir şekilde cevap verdi.
Yolculuk bitmişti ve uçak, İstanbul'a indi... Herkes evinin yolunu tuttu ama konuşulanlar hafızalarda kaldı... (HÜRRİYET)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...