Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

UEFA Avrupa Ligi çeyrek final kuraları bugün çekilecek

/ Kaynak: AA
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final kuraları bugün çekilecek

SPOR Haberleri  / AA

İsviçre'nin Nyon kentindeki genel merkezinde düzenlenen 4 ülkeden 8 takımın katılacağı UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimleri TSİ 13.00'de başlayacak

Barcelona, Real Madrid ve Atletico Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 8 arasına adını yazdırmasının ardından İspanya turnuvaya en çok takımla devam ülke konumunda bulunuyor. İspanya'yı iki takımla Almanya (Bayern Münih, Borussia Dortmund) ve İngiltere (Chelsea, Manchester United), tek kulüple ise Fransa (Paris Saint-Germain) izliyor. Ayrıca, Şampiyonlar Ligi tarihinde ilk kez gruplarını ilk sırada tamamlayan takımların tamamı çeyrek finale yükselirken, Fransız temsilcisi PSG 18, İspanyol Atletico Madrid ise 17 yıl aranın ardından yeniden Şampiyonlar Ligi'nde adını çeyrek finale yazdırmayı başardılar.


AYNI ÜLKELERİN TAKIMLARI BİRBİRİYLE EŞLEŞEBİLECEK
Kuralar herhangi bir kurala tabi olmayacak. Bu nedenle, aynı ülkelerin takımları birbiriyle eşleşerek rakip olabilecek. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalin ilk maçları 1-2 Nisan'da, rövanş karşılaşmaları ise 8-9 Nisan'da oynanacak.


UEFA AVRUPA LİGİ 3. TUR KARŞILAŞMALARI DÜN GECE SONA ERDİ
Dün gece yapılan maçlar sonrasında 8 takım UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek finale yükseldi. AZ Alkmaar, Benfica, Juventus, Valencia, Lyon, Porto, Basel ve Sevilla çeyrek finalde mücadele edecek ekipler oldu. Real Betis-Sevilla derbisinin normal ve uzatma bölümleri 2-0 Sevilla'nın üstünlüğünde sona erdi. İlk müsabakayı Real Betis 2-0 kazandığı için penaltı atışlarına geçildi. Penaltı atışları sonrasında rakibine 4-3 üstünlük sağlayan Sevilla, adını çeyrek finale yazdırdı. UEFA Avrupa Ligi çeyrek final kuralları bugün UEFA'nın İsviçre'nin Nyon kentindeki genel merkezinde TSİ 14.00'de başlayacak. Çeyrek final kuralarında aynı ülkelerin takımları birbiriyle eşleşerek rakip olabilecek. Avrupa Ligi'nde ilk maçlar 3 Nisan'da, rövanş karşılaşmaları ise 10 Nisan'da yapılacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...