Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Caner'in menajerinden İtalya açıklaması!

Caner'in menajerinden İtalya açıklaması!

SPOR Haberleri

Caner Erkin hakkında yayılan transfer dedikodularına ilişkin olarak başarılı futbolcunun menajeri Batur Altıparmak net açıklamalarda bulundu.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan ve sergilediği performans ile Avrupa devlerinin transfer listesine giren Caner Erkin için futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu.
İtalyan temsilcisi Roma ve Inter hakkında çıkan söylentileri net bir dille yalanlayan Altıparmak, "Bazı kulüpler ile anlaştığımıza dair haberleri okuyorum ancak henüz herhangi bir kulüp ile yapılan bir anlaşma yok. Bahsedildiği gibi Inter ve Roma yöneticileri ile de bir görüşmem olmadı" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe forması giyen başarılı oyuncu hakkında bazı kulüplerin kendisinden bilgi aldığını da söyleyen Caner Erkin'in menajeri, "İngiltere, Almanya ve İspanya'dan benim ile iletişime geçerecek Caner hakkında bilgi alan kulüpler var ancak İtalya'dan böyle bir talep yok. Ama her şey olabilir" dedi.
Özellikle Liverpool'un ilgisine dikkat çeken Batur Altıparmak, "Şu an için herhangi bir kulüp ile imzalanmış bir anlaşma yok ancak ilerleyen günlerde neler olacağını hep beraber göreceğiz" diyerek sözlerini noktaladı.

HABER7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...