Bakan Eroğlu: 'Twitter, hayırlı maksatla kullanılmıyor'

/ Kaynak: İHA
Bakan Eroğlu: 'Twitter, hayırlı maksatla kullanılmıyor'

YAŞAM Haberleri  / İHA

Bakan Veysel Eroğlu, Twitter'a tedbir amaçlı erişim engeliyle ilgili "Yalan haberlerle millet tahrik ediliyor. Çoğu hayırlı maksatla kullanmıyor" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Twitter'a tedbir amaçlı erişim engeliyle ilgili "Biliyorsunuz son seçimler vesilesiyle çeşitli provokasyonlar, yalan haberler yapılmaya başladı. Seçimlerin sağlıklı olması lazım, huzur içinde olması lazım. Biliyorsunuz tahrikler oluyor. Yalan yanlış haberlerle millet tahrik ediliyor. Hakikaten hayırlı bir maksatla pek çokları kullanmıyor" dedi.

Eroğlu, yerel seçim çalışmaları kapsamında geldiği Afyonkarahisar'da esnaf ziyaretleri yaptı. Merkez Kurtuluş Caddesi'nde Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve partililerle esnafları gezerek seçimlerde destek istedi.

Bir kuaför dükkanını ziyaret eden Eroğlu, makasla bir müşterinin saçlarını da kesti.

Eroğlu, bir gazetecinin, "Twitter'ın kapatılmasıyla ilgili ne düşünüyorsunuz. Tepkiler de var. Devam eder mi bu" sorusu üzerine Twitter'in mahkeme kararıyla kapatıldığını belirtti.

Twitter'ın belli bir süre sonra açılacağını tahmin ettiğini söyleyen Eroğlu, şöyle konuştu:

"Biliyorsunuz son seçimler vesilesiyle çeşitli provokasyonlar, yalan haberler yapılmaya başladı. Seçimlerin sağlıklı olması lazım, huzur içinde olması lazım. Biliyorsunuz tahrikler oluyor. Yalan yanlış haberlerle millet tahrik ediliyor. Hakikaten hayırlı bir maksatla pek çokları kullanmıyor. Ben de Twitter'ı çok iyi kullanan bir kişiyim ama ben genelde hizmetleri anlatıyordum. Allah nasip ederse daha güzel hizmetler yapılacak onları da anlatacağız. Yeter ki bu seçimler huzur içinde geçsin. Bütün arzumuz o. Herhalde açılır tahmin ediyorum. Mahkeme kararıyla biliyorsunuz."

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...