Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş, şansızlığını kırmaya çalışacak

/ Kaynak: AA
Beşiktaş, şansızlığını kırmaya çalışacak

SPOR Haberleri  / AA

Siyah-beyazlı takım, ilk yarıda 3-3 berabere kaldığı Akhisar Belediyespor maçında bu şansızlığına son vermeyi amaçlıyor

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon Galatasaray, Medical Park Antalyaspor ve Çaykur Rizespor karşısında her iki maçta da puan kaybı yaşayan Beşiktaş, ilk yarıda 3-3 berabere kaldığı Akhisar Belediyespor'a karşı bu şansızlığını kırmaya çalışacak. Ligin 25. haftası sonunda 47 puanla 3. sırada bulunan siyah-beyazlı takım; Galatasaray, Medical Park Antalyaspor ve Çaykur Rizespor'a karşı galibiyet sevinci yaşayamadı. "Kara Kartallar", bu üç ekibe karşı her iki yarıda toplam 15 puan yitirdi. Galatasaray'a ilk yarıda hükmen 3-0 mağlup olan Beşiktaş, ikinci yarıda da rakibine 1-0'lık skorla boyun eğdi. Yine ilk yarıda 2-0 mağlup olduğu Medical Park Antalyaspor ile İstanbul'da yaptığı maçtan 0-0 beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçlarından da beraberlikle (0-0 ve 2-2) ayrıldı. Beşiktaş, şu ana dek yaptığı maçlarda Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor, Bursaspor ve Eskişehirspor'u her iki yarıda yenmeyi başardı.
- Sadece Trabzonspor'a puan kaybetti
Siyah-beyazlı ekip, ligin ilk yarısında yendiği takımlardan sadece Trabzonspor'a ikinci yarıda puan kaybetti.
İlk yarıda 2-0 mağlup ettiği rakibiyle ikinci yarıda deplasmanda 0-0 berabere kalan Beşiktaş, bu maçlarda 2 puan kaybı yaşadı.
- Akhisar Belediyespor'a karşı aynı şansızlığı yaşamak istemiyor
"Kara Kartallar", Süper Lig'in ilk yarısında puan kaybı yaşadığı takımlar arasında yer alan Akhisar Belediyespor ile 26. hafta mücadelesinde 23 Mart Pazar günü karşı karşıya gelecek. İlk yarıdaki maçta deplasmanda 3-3 berabere kalan Beşiktaş, rakibini mağlup ederek bu sezon aynı takımlara karşı yaşadığı şansızlığını da kırmaya çalışacak. Siyah-beyazlı ekip, Akhisar Belediyespor'un ardından 27. haftada, ilk yarıda İstanbul'da 0-0 berabere kaldığı Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...