Lider Fenerbahçe Gaziantep'e bileniyor

/ Kaynak: AA
Lider Fenerbahçe Gaziantep'e bileniyor

SPOR Haberleri  / AA

Lider Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında 24 Mart Pazartesi günü deplasmanda Gaziantepspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın, başındaki yarım saatlik bölüm basın mensuplarına açık tutuldu.Sarı-lacivertli ekibin Kayseri Erciyesspor ile yaptığı maçın son dakikalarında sakatlanan Gökhan Gönül ile bu maçta forma giyemeyen Egemen Korkmaz takımla çalışmalara başladı. Kasığında ağrısı olan Cristian ise antrenmana katılmayarak kendisi için hazırlanan özel program doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. MR'ı çekilen Brezilyalı futbolcunun tedavisinin de devam ettiği bildirildi.Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.
- Seyircisiz maç eleştirisi
Fenerbahçeli futbolcuların, cezası nedeniyle Gaziantepspor ile deplasmanda seyircisiz maçta karşı karşıya gelmekten şikayetçi oldukları ifade edildi.
Futbolculardan Kuyt'ın, deplasmanda oynayacak olsalar bile karşılaşmanın seyircisiz olmasının kötü olduğunu dile getirerek, taraftarların büyük kısmının kombine biletleri güçlükle alabildiğini, bu cezaların futbolu bitirme noktasına gelebileceği değerlendirmesini yaptığı bildirildi.
- Yanal, performansları cepten de takip edebiliyor
Teknik direktör Yanal, futbolcuların antrenmanlardaki bireysel performanslarını artık cep telefonundan da takip edebiliyor.
Futbolcuların antrenmanda üzerinde taşıdıkları cihazlar vasıtasıyla GPS sinyaliyle ortaya çıkan raporları daha önce bilgisayar üzerinden gören Yanal, cep telefonuna yüklenen bir uygulama sayesinde performansları anlık olarak görebiliyor.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...