Başbakan Erdoğan: 'Bunların gayeleri için her yol meşru'

/ Kaynak: DHA
Başbakan Erdoğan: 'Bunların gayeleri için her yol meşru'

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Başbakan Erdoğan, Artvin mitinginden sonra memleketi Rize'de vatandaşlara hitap ediyor.

Başbakan Erdoğan, "Bunların gayeleri için her yol meşru. MİT raporlarıyla, Susurluk'la, 12 Eylül'le, 28 Şubat'la, hepsiyle ilgileniyorlar. 35 yıl buna çalıştılar" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Rize mitinginde halka hitap etti.

Erdoğan'ın konuşmasında öne çıkan başlıklar şöyle:

"(CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu) İzmir'e gidiyor, ulusalcı. Suriye'ye gidiyor, Esedci. Hakkari'ye gidiyor, terör örgütü işareti yapıyor çünkü bölücü. İstanbul'a gidiyor, vandallara karışıyor, gezici. Ankara'ya geliyor, MHP'li görünüyor, bozkurt işareti yapıyor, ülkücü, bu havaya giriyor. İnanın bukalemun olsa bunun hızına yetişemez. Akşam başka, sabah başka"

''Şimdi birkaç gündür onun patronu olduğu gazete onun röportajını yayınlayor. Ne diyorlar, 'Herkes konuştu o sustu.' Doğru işine gelince hep sustu işine gelince konuştu. Hakkını yemeyelim arada bir konuştu. 12 Eylül'de darbecilere yağ yaktı, 28 Şubat'ta darbecilere ödül verdi, merhum Erbakan söz konusu olunca suskunluğunu bozdu. Ne dedi, 'Beceremediniz artık çekilin' dedi''

"Bunların gayeleri için her yol meşru, her şeyi yapabilirler. Bunlarda şantajcılık var, yeri geldiği zaman onu kullanıyor çünkü. Her numara var bunlarda. MİT raporlarıyla, Susurluk'la, 12 Eylül'le, 28 Şubat'la, hepsiyle ilgileniyorlar. 35 yıl buna çalıştılar"

''Bayrak reklamımızı izlediniz değil mi? Bayrak sevdası budur, bayrak aşkı budur, bayrak heyecanı budur. CHP kalkmış bizimle bayrak yarışına giriyor. Kılıçdaroğlu sen git yat, senden bir şey olmaz. Sen önce Hakkari'de Türk bayrağını dalgalandırmayı bir öğren. Hakkar'de anlaşma yaptılar Türk bayrağını dalgalandıramadı. CHP bayraklarıyla meydana çıktı''

''Bu seçimde alacağımız oyla sadece Türkiye'ye değil dünyaya mesaj vereceğiz'' nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...