Fatih Terim bombayı patlatıyor!

Fatih Terim bombayı patlatıyor!

SPOR Haberleri

ManU'nun Kosovalı yıldızını 6 ülke milli takıma almaya çalışırken baba Abedin net konuştu: "Oğlum ya Kosova ya da Türkiye forması giyecek."

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Machester United'in genç yıldızı Adnan Januzaj'ı milli takıma kazandırmak için girişimlerde bulunduğunu, NTV Spor'da yayınlanan Çerçeve programında bir kez daha dile getirdi. Terim, baba Türk, anne Kosovalı olan ve Kosova, Arnavutluk, İngiltere, Hırvatistan ve Belçika'nın da peşinde olduğu oyuncu konusunda "Januzaj'ı almak için uğraşıyoruz" derken, gözler baba Abedin'e çevrildi. 19 yaşındaki Adnan Januzaj'ın babası Abedin ise bu şıkları ikiye indiren açıklamayı yaptı ve Türkiye'nin umutlarını da yeşertti.


BABASI NET KONUŞTU
Januzaj'ın Türk olan babası "Oğlum ya Kosova ya da Türkiye'yi tercih edecek" diyerek noktayı koydu. Ancak Belçika basını, Milli Takım teknik direktörü Marc Wilmots'un Dünya Kupası kadrosunu yakın zamanda açıklayacağını ve Belçika doğumlu Adnan Januzaj'ın da Belçika'yı tercih etmesi durumunda Brezilya kafilesinde kendine yer bulacağını ifade ederek bir anlamda oyuncuya mavi boncuk gönderdi. (Akşam)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...