Galatasaray'da sular durulmuyor! Aysal toplantı kararı aldı

Galatasaray'da sular durulmuyor! Aysal toplantı kararı aldı

SPOR Haberleri

Chelsea maçı dönüşünde, Adnan Nas ve Mehmet Cibara'nın tartışması üzerine Aysal, toplantı kararı aldı.

Galatasaray yönetimindeki soğuk rüzgara, başkan müdahale edecek. Galatasaray Yönetimi, Chelsea maçı öncesinde ve sonrasında Londra'da yaşanan Adnan Nas-Mehmet Cibara tartışmaları ile ilgili Arena'da toplantı yapma kararı aldı. Başkan Ünal Aysal'ın toplantıda sözlü olarak tartışan iki yöneticiyi sert bir şekilde uyarması bekleniyor. Galatasaraylı yöneticiler de özellikle Londra dönüşü uçakta yaşananlardan oldukça rahatsız. nbsp;Sarı kırmızılı yönetim içinde özellikle Adnan Nas'a büyük tepki oluştu Londra'dan dönerken futbolcuları yüksek sesle eleştiren Adnan Nas, "Bunlar nasıl futbolcu? Dünyanın parasını alıyorlar. Avrupa'ya gitseler bu paraların yarısını alamazlar. Business Class uçmayı hak ediyorlar mı?" şeklinde söylemde bulunmuş, Mehmet Cibara ise araya girerek Nas'ı uyarmıştı. Maç öncesinde de ikili arasında "yemekli loca" tartışması yaşanmıştı. Adnan Nas, Mehmet Cibara'nın başkan Ünal Aysal ile birlikte yemekli locada yer almasını yüksek sesle eleştirmişti.
VIP BİLET KONUSUNDA DA SIKINTI YAŞANDI!
Londra'daki sıkıntılar yalnızca Nas-Cibara tartışmasıyla da sınırlı kalmadı. VIP biletlerinin dağıtımı konusunda kulübe yakın bir çok isim hayal kırıklığı yaşadı. Sarı kırmızılı kulübün, bazı isimlere kale arkası bileti vermesi caima içinde nbsp;krize yol açtı. Eski yöneticilerden Özer Saraçoğlu, konuyla ilgili olarak yönetici Sedat Doğan ile tartıştı. Başkan Ünal Aysal söz konusu toplantıda yaşanan sıkıntıları tek tek ele alacak. Sarı kırmızılı yönetimin toplantı sonrası yazılı açıklama yapması bekleniyor. (ntvspor)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...