Putin'in atadığı Kırım Başsavcısı güzelliğiyle dikkat çekiyor

/ Kaynak: DHA
Putin'in atadığı Kırım Başsavcısı güzelliğiyle dikkat çekiyor

DÜNYA Haberleri  / DHA

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım'da Başsavcılık görevine güzelliğiyle ön plana çıkan 33 yaşındaki avukat Natalia Poklonskaya'yı atadı.

Kırım'ı resmen Rusya'ya bağlayacak anlaşmayı imzalayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım'da Başsavcılık görevine güzelliğiyle ön plana çıkan 33 yaşındaki avukat Natalia Poklonskaya'yı atadı.
Daha önce ABD'de yakalanan sarışın casusla magazin medyasına epeyce konu olan Rusya şimdi de Kırım'a atanan 33 yaşındaki sarışın başsavcı ile gündeme geldi.
Kırım'ı resmen Rusya'ya bağlayacak anlaşmayı imzalayan RusyaDevlet Başkanı VladimirPutin, Kırım'da Başsavcılık görevine avukat Natalia Poklonskaya'yı atadı.
Ukrayna'daki protesto gösterilerine ve hükümet değişimine şiddetle muhalefet eden ve Rusya yanlısı olarak tanınan Poklonskaya daha önce Ukrayna Başyargıçlık Dairesi'nde avukat olarak çalışmaktaydı.
Putin'in atadığı Kırım Başsavcısı güzelliğiyle dikkat çekiyor

DÜNYA
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...