Beşiktaş'tan taraftara çağrı!

Beşiktaş'tan taraftara çağrı!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, resmi sitesinden bir açıklama yayınladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, PFDK tarafından verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasının ardından resmi sitesi aracılığı ile yaptığı açıklamada taraftarlarına seslendi.


Siyah-beyazlı kulübün resmi sitesinden yapılan açıklama şu şekilde; "2013-2014 Spor Toto Süper Lig'de Şampiyonluk yarışının en kritik olduğu döneme girmiş bulunmaktayız. Tribünlerde küfür ve kötü sözün Beşiktaşımıza büyük zarar vereceği gerçeğini gören Büyük Taraftarımızın, Bursaspor ve Antalyaspor ile oynadığımız mücadelede sergilediği olumlu yaklaşım için öncelikle teşekkür ederiz. nbsp;


Eskişehirspor ile oynadığımız müsabakada ise yaşanan kısa süreli çirkin tezahürat nedeniyle Kulübümüze verilen 1 müsabakayı seyircisiz oynama ve 80.000,-TL para cezası, kısa çirkin ve kötü tezahüratın bile oluşturduğu tehlikenin ciddiyetini gözler önüne sermektedir. nbsp;


TFF Talimatı gereği, küfürlü tezahüratın artık 1 saniye bile meydana gelmesi halinde, Kulübümüzün cezalandırılmasına neden olacağı gerçeğini, hiçbir zaman unutmamalıyız!!!


Kulübümüze şu ana kadar, (talimat değişikliği sonrası) Kayseri Erciyesspor, Gaziantepspor, Kasımpaşaspor ve Eskişehirspor maçlarında yapılan küfürlü tezahüratlar nedeniyle; 1 kez seyircisiz oynama cezası ile toplamda 350.000,-TL para cezası verilmiştir!


Almış olduğumuz ceza gereği Akhisar Belediyespor müsabakasında siz değerli bayan ve çocuk taraftarlarımızla birlikte olacak olmamıza rağmen bu müsabakada da çirkin ve kötü tezahürat edilmesi, Kulübümüzün bir sonraki müsabakasını tekrar seyircisiz oynamasına ve ayrıca 150.000,-TL para cezasına çarptırılmasına neden olacaktır!


Sahada alın terlerini son damlasına kadar akıtarak zafere ulaşmayı hedefleyen futbol takımımızı, kötü söze ve küfre yer vermeden, centilmence, coşkuyla, Beşiktaş taraftarına yakışır ve tüm futbol camiasına örnek olacak şekilde destekleyeceğinize olan inancımız tamdır. nbsp;


Sevgi ve Saygılarımızla,


Beşiktaş JK Yönetim Kurulu"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...