Adana'da şehitler için tören

/ Kaynak: AA
Adana'da şehitler için tören

GÜNDEM Haberleri  / AA

Niğde'de uğradıkları silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Adem Çoban'ın cenazesi, Adana'nın Ceyhan ilçesinde toprağa verildi.

Niğde'nin Ulukışla ilçesi yakınlarında uğradıkları silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Adem Çoban (42), memleketi Ceyhan ilçesine bağlı Dokuztekne köyünde toprağa verildi. Adana Emniyet Müdürlüğündeki törenin ardından şehit Çoban'ın tabutunu taşıyan cenaze aracı, Dokuztekne köyündeki baba evine getirildi. Cuma namazının ardından köy mezarlığında kılınan cenaze namazından sonra Çoban'ın naaşı defnedildi. Cenaze namazına Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Adana Valisi Hüseyin Avni Çoş, AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, çok sayıda polis ve vatandaşlar katıldı. Şehidin eşi Ümmü Çoban, 3 kızı ve yakınları tören sırasında güçlükle ayakta durabildi. Evli ve 3 çocuk babası olan Çoban'ın 14 yıllık polis memuru olduğu, 5 yıl önce Niğde'de göreve başladığı öğrenildi. Niğde'nin Ulukışla ilçesinde, rutin uygulama sırasında durdurulan otomobildeki teröristlerin, güvenlik güçlerine uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu bir asker ve bir polis şehit olmuş, teröristler tarafından aracı gasbedilen bir sürücü de hayatını kaybetmişti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...