Mısır'da darbe karşıtı gösterilere müdahale

/ Kaynak: AA
Mısır'da darbe karşıtı gösterilere müdahale

DÜNYA Haberleri  / AA

Mısır'ın kuzeyinde İskenderiye kentinde darbe karşıtı gösterilere polisin müdahalesi sonrasında bir gösterici hayatını kaybetti.

nbsp;Darbe Karşıtı Ulusal İttifak kaynaklarından alınan bilgiye göre, İskenderiye'nin Hanofel semtindeki darbe karşıtı gösterilere polisin müdahalesi sonucu bir kişi öldü. nbsp;İskenderiye'nin batısındaki gösteriyi dağıtmak için silah kullanan güvenlik güçlerinin açtığı ateş sonucu Mustafa Kamil Yasin'in (20) öldüğü belirtildi. nbsp;Hastane kaynakları ölüm olayının adı geçen göstericiye canlı mermi isabet etmesinden kaynaklandığı belirtti. Güvenlik kaynakları olayı henüz doğrulamadı. Ulusal İttifak, 19 Mart'tan itibaren "Sokaklar Bizim" 11 gün boyunca gösteri çağrısı yaptı. Hükümet ise toplu yürüyüş ve protestolara sert müdahalede bulunuyor. nbsp;
Darbe karşıtı gösteriler, ülkenin birçok şehrinde devam ediyor.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...