Yola savrulan yaralılara ilk müdahale bakanın korumalarından

/ Kaynak: DHA
Yola savrulan yaralılara ilk müdahale bakanın korumalarından

YAŞAM Haberleri  / DHA

Adana'da hasta taşıyan otomobille motosikletin çarpışmasıyla olan kazada yaralanan çifte, ilk müdahaleyi olay yerinden geçen bakanın korumaları yaptı

Adana'da hasta taşıyan otomobille motosikletin çarpışmasıyla meydana gelen kazada yaralanan çifte, ilk müdahaleyi olay yerinden geçen Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in koruma polisleri yaptı.Bakan Çelik, yaralılar ambulansla hastaneye götürülünceye kadar bekledi.Kaza merkez Seyhan İlçesi'nin Mücahitler Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 29 yaşındaki Orçun Özdemir yönetimindeki 01 LA 543 plakalı otomobil, aynı güzergahta giden 64 yaşındaki Ramazan Saygın'ın kullandığı 01 UJ 774 plakalı motosiklete çarptı. Devrilerek sürüklenen motosiklet sürücüsü ile beraberindeki eşi 58 yaşındaki Hadise Saygın yaralandı. Vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi. Çukurova İlçesi'ndeki bir mahalle toplantısına giden Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik de kaza nedeniyle durdu. Korumaları yerde yatan Saygın çiftine müdahale etti. Trafik akışını da kontrollü olarak sağladı. Bu sırada olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaralı çifti ambulanslarla Doktor Aşkım Tüfekçi Çukurova Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hayati tehlikesi bulunmayan Ramazan ve Hadise Saygın tedavi altına alındı. Bakan Çelik de yaralılar hastaneye götürülünce olay yerinden ayrıldı.


Kazayla ilgili ifadesi alınan otomobil sürücüsü Orçun Özdemir ise diyaliz hastasını hastaneden eve götürdüğünü yolda ilaçların etkisiyle istifra edince panikleyip hız yaptığını söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...