O terörist Ankara'ya gönderildi

/ Kaynak: AA
O terörist Ankara'ya gönderildi

YAŞAM Haberleri  / AA

Dünkü saldırıdan sonra kaçan ve bu sabah Köşkönü köyünde yakalanan terörist, ifadesi alındıktan sonra Ankara'ya gönderildi

Niğde'nin Ulukışla ilçesinde 2 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, bir kamyon sürücüsünün hayatını kaybettiği saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kaçan üçüncü teröristin, İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Ankara'ya gönderildiği öğrenildi. nbsp;Teröristin ilk ifadesinde İstanbul'a gitmek için yola çıktıklarını, İstanbul'dan da Makedonya'ya geçeceklerini söylediği belirtildi.
Teröristin daha önce yakalanan diğer iki arkadaşı ne ifade veriyorsa kendisinin de kabul ettiğini ve başka bir ifade vermeyeceğini belirttiği öğrenildi.
Teröristin özel bir ekip tarafından Ankara'ya götürüldüğü ifade edildi. nbsp;
Dün Niğde'nin Ulukışla ilçesi Celeme Deresi mevkisinde uygulama yapan güvenlik güçlerine ateş açarak, bir asker, bir polisi şehit eden, kamyonunu gasp ettikleri bir kişiyi de öldüren yabancı uyruklu 3 teröristten ikisi Eminlik köyünde yaralı olarak ele geçirilmiş, kaçmayı başaran 3. saldırgan ise bu sabah ilçeye bağlı Köşkönü köyünde camide yakalanmıştı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...