Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kenan Işık, son sağlık durumu (Yoğun bakım ünitesine)

Kenan Işık, son sağlık durumu (Yoğun bakım ünitesine)

GÜNDEM Haberleri

Kenan Işık, Devlet Tiyatroları Yönetmeni, İ.B.B. Şehir Tiyatroları Eski Genel Sanat Yönetmeni, Amerikan Hastanesi yoğun bakımına kaldırıldı iddiası!

Devlet Tiyatroları Yönetmeni, İ.B.B. Şehir Tiyatroları Eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık, Amerikan Hastanesi yoğun bakımına kaldırıldı iddiası!

Beyin kanaması geçirdiği nbsp;iddia edilen Işık, Amerikan Hastanesi yoğun bakımına kaldırıldı. Hastane konuyla ilgili açıklama yapmaktan kaçınıyor. Işık'ın spor sonrası, saunaya giren ve çıkışında fenalaşarak düşen Işık'ın başını duvara çarparak yaralandığı iddia edildi.

DÜŞME SONUCU BEYİN KANAMASI

atv'de fenomen olan 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışma programını sunan 67 yaşındaki Kenan Işık, beyin kanaması geçirdi. Devlet Tiyatroları Yönetmeni ve İ.B.B. Şehir Tiyatroları Eski Genel Sanat Yönetmeni Kenan Işık, dün saat öğlen 14:00 sıralarında Balmumcu'daki bir spor salonunda fenalaşarak düştü.

Işık, spor sonrasında saunaya girdi. Saunadan sonra fenalaşan Işık'ın, dengesini kaybedince kafasını vurduğu öğrenildi. Yere düşen Işık'ı yardımıcı Nişantaşı Amerikan Hastanesi'ne götürdü. Kafasını yere vurduğu için beyin kanaması geçiren Işık, hemen ameliyata alındı. Yakınları ameliyat sırasında bir açıklama yapmazken, ilk açıklama Nişantaşı Amerikan Hastanesi'nde geldi.

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Vehbi Koç Vakfı Amerikan Hastanesi'nden Kenan ışık'ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı:

Açıklamada Kenan Işık'ın, kafa travması geçirdiği ifadeedilerek, "bilinci kapalı olarak ambulans ile 14:29'da hastanemiz Acil Servisine getirilmiştir. Yapılan değerlendirmesinde beyin kanaması saptanarak, acil koşullarda ameliyata alınmıştır. Hayati tehlikesi devam etmekte olan hastamızın izlem ve tedavisi yoğun bakım ünitemizde sürmektedir" ifadeleri kullanıldı.

EŞİNİ YANINA ALDILAR

Yıllarca beraber sahne aldığı arşadaşı Ayşenil Şamlıoğlu twitter'dan şu mesajı paylaştı: "Beyincikte kanama oluşmuş çarpmadan,onu temizleyip,ödemi dengelemişler,eşini yanına aldılar şimdi,dualarımız onunla olsun..."

Tiyatro oyuncusu Çiçek Dilligil ise, "Ameliyat bitti yoğun bakıma alındı,Durumu stabil,ilk 48 saat çok önemli dedi doktoru,uyutuluyor şu anda..." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...