Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rasim Ozan Kütahyalı'dan şok iddia

Rasim Ozan Kütahyalı'dan şok iddia

GÜNDEM Haberleri

A Haber'de Banu El'in moderatörlüğündeki "Aklın Yolu'na konuk olan Rasim Ozan Kütahyalı şok bir iddiaya imza attı.

Bir GSM operatörünün kimi yöneticileriyle paralel yapının imamları arasında çarpık bir ilişki olduğuna dikkat çeken Kütahyalı, şu açıklamaları yaptı:

"ÖRGÜT ELEMANI GSM AVUKATI KİM?"

Hala bir büyük GSM şirketinin avukatı paralel örgütün elemanıdır. Hatta bu örgütün elemanının neler yaptığı gazetelerde de ortaya çıktı. Ben şimdilik isim vermiyorum. Çünkü orada bu yapıyı değiştirmesi gereken insanlar olduğuna inanıyorum. Ama onlar rehavete kapılıp otururlarsa devlet gereğini yapar. Bu milli bir mesele. Hiçbir devlet GSM şirketlerine "Sen İsrail istihbaratına çalış, sen İngiliz istihbaratına çalış" diyemez. Dolayısıyla burada böyle bir sıkıntı var. Belli şekillerde o şirketin CEO'sunun da etrafına kümelenmiş kafesleme yöntemiyle bu şekilde dinlemeler yapılıyor.

PARALEL YAPI GSM ŞİRKETLERİNDEN BİRİNE SIZDIYSA VE DATABASE'İNİ İSTEDİĞİ GİBİ KULLANABİLİYORSA…

Bugüne kadar kullanmış.

YÖNETİM KURULUNDA İKİ ESKİ BAKANIN OLDUĞU GSM ŞİRKETİ Mİ?

Onu bilemem, isim vermeyeceğim. Bundan böyle o yönetim kurulu üyeleri toplanıp, ne gerekiyorsa yapacak. "Biz burayı yeniden toparlayalım ve artık bizim GSM bantımız kullanılmasın" desinler. 5-6-7 Ocak'ta dinleyip yayınladıkları kayıtlar var. Poliste, TİB'de yok bu adamlar artık, cihaz çalsalar bir yere kadar olur. Burada bir sıkıntı var. Bu GSM meselesinde oranın en baş yöneticisine de görev düşüyor. O CEO'ya şantaj yapıyorlarsa devlete gidip anlatacak. Başbakan Erdoğan "Varsa bir şey gelin, biz sizi afişe etmeyiz" dedi. Bir işadamı gitti. Çünkü ortağıyla birlikte kafeslenmişti. Dediler ki sana 10 yılı çakarız. Ne isterlerse yapmaya başladı. Oraya buraya bina yaptırdılar. En son baktı olmayacak devlete gitti. Onu da 25 Aralık dosyasına koydular. Aydın Doğan'a da aynısını söyledim. Varsa bir şey gidin devlete dedim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...