Eto'o ve Torres, Drogba'ya bağlı

Eto'o ve Torres, Drogba'ya bağlı

SPOR Haberleri

Galatasaraylı Drogba'nın Chelsea'ye dönmesi durumunda, iki yıldızın Inter'e transferinin gerçekleşebileceği belirtildi

Chelsea'nin iki yıldız futbolcusunun kaderinin Galatasaraylı Didier Drogba'ya bağlı olduğu ortaya çıktı. İngiliz Daily Telegraph gazetesi, Samuel Eto'o ve Fernando Torres'in kaderinin Didier Drogba'ya bağlı olduğunu yazdı. nbsp; Chelsea ile Galatasaray arasında Stamford Bridge'de oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio'nun, Eto'o ve Torres'i tribünde izlediği belirtildi.

Buna göre iki forvetin İtalyan devine sezon sonunda transfer olabileceği; ancak bu oyuncuların transferlerinin de Drogba'ya bağlı olduğu dile getirildi. Sarı-kırmızılılarla sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Fildişi Sahilli futbolcunun eski takımının gündeminde olduğuna dikkat çekilirken, Drogba'nın Chelsea'ye dönmesi durumunda Eto'o ve Torres'in transferlerinin kolaylaşacağı belirtildi. Drogba dönse bile futbolcu olmayan idari bir görevle dönmesinin de süreci etkileyebileceği kaydedildi.

Terry kalacak

Öte yandan Galatasaray'ın gündemindeki John Terry ile ilgili yeni gelişmeler meydana geldiği ifade edildi. Son haftalarda form grafiğini yukarı çeken Chelsea kaptanı için kulübünün oyuncu ile görüşmelere başladığı belirtildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 33 yaşındaki futbolcunun ücretinde küçük bir indirme gideceği ve yeni sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

SKORER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...