Hutcinson, 'Vodafone Arena için deli gibi sabırsızlanıyoruz'

/ Kaynak: AA
Hutcinson, 'Vodafone Arena için deli gibi sabırsızlanıyoruz'

SPOR Haberleri  / AA

Siyah-beyazlıların başarılı futbolcusu, inşaatı devam eden yeni statları Vodafone Arena'da sahaya çıkmak için sabırsızlandıklarını belirtti.

Beşiktaş'ın Kanadalı orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson, takımı adına sergilediği istikrarlı ve başarılı performansın fazla abartılmaması gerektiğini söyledi. Hutchinson, "Geldiğim günden bu yana Beşiktaş'ta ve Türkiye'de büyük saygı ve ilgi görüyorum. Yapmaya çalıştığım şey, ortaya koymaya gayret ettiğim performans zaten benim gerekliliğim, yani mecburiyetim. Dolayısıyla üzerinde çok fazla durmaya gerek yok. Benim hakkımda övgü dolu sözler sarf eden değerli Beşiktaşlılara ve bana ilgi gösterip güvenen herkese sonsuz teşekkür ederim" diye konuştu.
- "Vodafone Arena için deli gibi sabırsızlanıyoruz"
Siyah-beyazlıların başarılı futbolcusu, inşaatı devam eden yeni statları Vodafone Arena'da sahaya çıkmak için sabırsızlandıklarını belirtti. Beşiktaş Kulübü'nün geleceği olarak gösterilen Vodafone Arena için, "Bu muhteşemliği tanımlayacak kelime bulamıyorum" diyen tecrübeli futbolcu şu ifadeleri kullandı: "Şunu bütün kalbimle söyleyebilirim ki Vodafone Arena, Beşiktaş'ın başına gelen en güzel şey. Bu yapıyı olağanüstü olarak tanımlamak bile galiba haksızlık olacak. Ben bu büyülü stadı anlatacak kelime bulmakta gerçekten zorlanıyorum. 'Bizim yeni ve benzersiz evimiz' demek kanımca çok doğru. Vodafone Arena'daki hikayemize başlamak için hepimiz deli gibi sabırsızlanıyoruz." nbsp;
- "Beşiktaş taraftarının coşkusu birinci sınıf"
Takım arkadaşlarıyla, eski İnönü Stadı atmosferi hakkında konuştuğunu da dile getiren Hutchinson, sözlerine şöyle devam etti: "Takım arkadaşlarım ve sohbet etme imkanı bulduğum Beşiktaşlılar, bana eski İnönü Stadı'nda yaşanan tarihi ve coşkulu günleri anlattı. Beşiktaş taraftarının yarattığı tribün atmosferinin, saha kenarından saha içine yayılan o heyecan verici coşkunun birinci sınıf olduğunu söylediler. Söz konusu Beşiktaş taraftarı olduğu için anlatılanlara hiç şaşırmadım. Stadımız bitince coşkunun nasıl katlanacağını, nasıl büyüyeceğini, Beşiktaş'ın arkasına alacağı bu güçle neler yapabileceğini şimdiden görür gibiyim. Geçmişte İnönü Stadı'nda ne kadar büyük zaferler kazanıldığını bütün Avrupa çok iyi biliyor. Taraftarlık olgusunun futbolda ne kadar önemli olduğunun hepimiz yeteri kadar farkındayız. Misafir olduğumuz bir statta oynadığımız ve hep deplasmanda gibi olduğumuz için bunu en iyi anlayan oyuncular şu an için bizleriz."
- "Beşiktaş'ın tek eksiği, büyüklüğüne yakışan bir stadının olmayışıydı"
Yeni sezona Vodafone Arena'da başlamanın kendileri için çok büyük önem arz ettiğini belirten Kanadalı futbolcu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Yeni sezona Vodafone Arena'da başlamak bizim için çok önemli. Gelecek yıl ilk maçımıza, yepyeni bir statta ve takımın alışık olduğu taraftar ambiyansı önünde çıkmak hepimizin en büyük isteği. Bence Beşiktaş'ın tek eksiği, büyüklüğüne yakışan bir stadının olmayışıydı. Bu problem de hepimizin bildiği gibi çok yakın zamanda ortadan kalkacak. 111. yıl kutlamalarında Vodafone Arena'nın bitiş tarihi 30 Ağustos olarak tekrarlandı. Sayın başkan, yönetim kurulu ve stat için emek veren herkese kolaylıklar diliyorum. Arzu edilen tarihte tamamlanması için ben ve futbolcu arkadaşlarım onlara dua ediyoruz. Hiç durmayan bir inşaat çalışması var. Bu tempoyla ilerlerse, gelecek yıl karşımıza gelecek ilk rakibi kesinlikle kendi evimizde ağırlarız."
- "Beşiktaş Futbol Takımı ile taraftarının farklı bir bağı var"
Atiba Hutchinson, her kulüp için kendi taraftarının mutlaka özel olduğunu ama Beşiktaş Futbol Takımı ile taraftarının farklı bir bağı olduğunu ifade etti. nbsp;Vodafone Arena'da Beşiktaş taraftarının da takımla birlikte eski günlerine döneceğini kaydeden Hutchinson, "Tribünler süslenecek, şovlar yapılacak. Takım olarak çok büyük başarılar hedefliyoruz ve başarıya giden yolda, taraftarlarımızın varlığına tartışmasız ihtiyaç duyuyoruz. Sonuçta Beşiktaş'a ait bir tribün kültürü var, bir stat atmosferi var. İşte tüm bu saydığımız kavramlar, yeni evimizde tekrar boy gösterecek. Beşiktaş Futbol Takımı ile taraftarının farklı bir bağı var" şeklinde görüş belirtti Kanadalı milli futbolcu, bazen Vodafone Arena'ya ait resimleri tekrar tekrar incelediğini ve Beşiktaş formasıyla yeni stada çıkmanın hayalini kurduğunu söyleyerek konuşmasını noktaladı.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...