Anne olmak için ölümü göze aldı

Anne olmak için ölümü göze aldı

YAŞAM Haberleri

Doktorların, "Ölürsün" uyarısına rağmen Derya Karcı, 5 kilo ağırlığında bir bebek dünyaya getirdi.

Marmaris'te yaşayan 31 yaşındaki Derya Karcı, şeker, tansiyon ve guatr rahatsızlığından tedavi görürken hamile kaldı. Doktarlar, "Bu durumda doğum yaparsan ölürsün" diye uyarıda bulundu. Ancak Derya Karcı, bütün risklere rağmen bebeğini dünyaya getirmek istediğini söyledi. Ölüm riskini göze alarak hamileliğini sürdüren Derya Karcı, 5 kilo ağırlığında bir bebek dünyaya getirdi. Ancak bu sefer de tosun bebeğin, hayata gözlerini açar açmaz, kan şekeri düştü. Anne ve bebek, uzun süren tedavi sonrasında sağlıklarına kavuşarak dün hastaneden taburcu edildi. Ölümü göze alarak bebeğini dünyaya getiren anne Derya Karcı, "Bütün problemleri aşarak tosunum dünyaya geldi, çok mutluyum" dedi.


KUCAĞINDAN HİÇ İNDİRMEDİ

Derya Karcı, doğum sonrasında 5 kiloluk tosun bebeğini bir an olsun kucağından indirmedi. Derya Karcı, "Şükürler olsun Allah'ım bize tosunumuzu elimize almayı nasip etti" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...