Emre Belözoğlu samimi açıklamalar yaptı: Fren tutmuyor!

Emre Belözoğlu samimi açıklamalar yaptı: Fren tutmuyor!

GÜNDEM Haberleri

Emre Belözoğlu, 'Öfke kontrolü tedavisi gördüm ama yine de çoğu zaman kendimi kaybediyorum. Bunun sebebi kazanma hırsı' dedi.

Fenerbahçe'nin hırçın kaptanı Emre Belözoğlu, öz eleştiride bulundu. Yıllardır agresif hareketleri nedeniyle tepki çeken milli oyuncu, durumun farkında olduğunu söyledi. "Saha içindeki agresif ve hırçın olduğumu kabul ediyorum" diyen Emre, "Kaybetmeyi sevmeyen bir yapıya sahibim. Her şeyin sebebi kazanmak için gösterdiğim reaksiyon" ifadesini kullandı. Emre, "Takıma daha fazla katkı sağlamak için agresif oynarken çoğu zaman kendimi kaybediyorum. Bunun için öfke kontrolü tedavisi de gördüm, profesyonel destek aldım. Ama ne kadar bunu başarabiliyorum bilmiyorum. Ben de hatalarımın farkındayım" yorumunu yaptı. nbsp;
En sakin adam bile çıldırır
Sakin ve kontrollü kalmak için elinden geleni yaptığı dile getiren tecrübeli oyuncu, "Ancak bu her zaman mümkün olmuyor. Şartlar en sakin insanı bile çileden çıkarabilecek duruma gelebiliyor. Kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum. Bana karşı yapılanların görmezden gelinmesini de kabullenemiyorum" dedi. Emre, şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak ise, "Takım halinde hedefe kilitlendik. Büyük bir avantaja sahibiz. Ama disiplinden taviz vermiyoruz. Hiçbir şeyin bizi yolumuzdan alıkoymasına izin vermeden mücadele edip kupayı kaldıracağız" iddiasında bulundu.
M.EMİN ULUÇ/TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...