Jermain Jones:' Arena'da oynamak istiyorum'

Jermain Jones:' Arena'da oynamak istiyorum'

SPOR Haberleri

'Stadımız olmadan şampiyonluk kovalıyoruz' diyen ABD'li yıldız, "Arena bittiğinde her şey muhteşem olacak. Ben de orada olmayı arzuluyorum" dedi.

Beşiktaş'ın Amerikalı futbolcusu Jermain Jones, yaşanılan puan kayıplarına rağmen şampiyonluk şansının devam ettiğini söyledi. Fenerbahçe derbisine kadar her maçı kazanmak zorunda olduklarını ve derbiyi de kayıpsız atlattıkları takdirde ligin durumunu değiştirebileceklerini söyleyen Jones, "Büyük takımsınız diye maça çıkmadan kimse size bedava 3 puan vermiyor. Terlemeli, savaşmalı ve kazanmak için mücadele etmeliyiz. Alt sıradaki takımlar şu anda daha tehlikeli. Şampiyon olacaksak da galip gelmeyi alışkanlık haline getirmemiz lazım" diye konuştu. Beşiktaş'ın bu sezon birçok dezavantaja rağmen şampiyonluk için oynadığını hatırlatan ABD'li orta saha, "Statlardaki atmosferin ev sahibi takıma kazandırdığı avantajdan uzağız. Takım alıştığı destekten yoksun oynuyor. Buna rağmen şampiyonluk kovalıyoruz. Çok para harcanan ama çok az gelir olan bir ortamda ve stat inşaatı henüz sürerken, Şampiyonlar Ligi'nde yer alabilmek de bizim için en az şampiyon olmak kadar büyük başarı sayılır" ifadelerini kullandı. nbsp;
Atmosferi hayal bile edemiyorum
Beşiktaş'ın bonservisini almasını istediğini söyleyen tecrübeli oyuncu, "Yeni statta oynayacak kadroda yer almayı arzuluyorum. Atmosfer ve coşkuyu hayal etmek bile şimdiden beni çok heyecanlandırıyor. Üzerime düşen tek şey çalışmak, formamın hakkını vermek ve beklemek" dedi. Hakemlerin, Beşiktaş gibi büyük bir takıma kasti hata yaptıklarını düşünmediğini sözlerine ekleyen Jones, Türk yemeklerinden de övgüyle söz etti. Türk mutfağının çok tehlikeli olduğunu belirten ABD'li, "Yemekler çok lezzetli. Bilic duymasın ama biraz göbek yaptım. Onun için ekstra çalışıyorum" şeklinde konuştu.
Gökhan Töre'ye sürpriz
Önceki gün Almanya'da ameliyat olan Gökhan Töre, dün Türkiye'ye döndü. Genç oyuncuyu takım arkadaşları karşılarken, Ersan Gülüm, "Gökhan kardeşimize sürpriz yapıp havalimanında karşıladık" diyerek bir fotoğraf paylaştı. Ersan'a Kerim Frei ve Oğuzhan da eşlik etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...