Sagna, Arsenal ile ipleri koparttı! Galatasaray ise...

Sagna, Arsenal ile ipleri koparttı! Galatasaray ise...

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Arsenal'in Fransız yıldızı Bacary Sagna ile kulübü arasındaki ipler kopmaya başladı.

Gelecek sezon için Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Arsenal'in Fransız yıldızı Bacary Sagna ile kulübü arasındaki ipler kopmaya başladı. Sezon sonunda Arsenal ile sözleşmesi sona eren Sagna, yeni sözleşmeye imza atmak için 7,2 milyon euro imza parası ve haftalık 144 bin euro da ücret talep etmişti. Londra yönetimi ise imza parasını kabul ederken 144 bin euroyu kesinlikle kabul etmemiş ve 72 bin eurodan yukarıya çıkılamayacağını belirtmişti. İlk görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasının ardından Bacary Sagna, haftalık ücretini 144 bin eurodan 108 bin euroya düşürdü ama Arsenal yönetimi 72 bin poundda ısrarını sürdürdü. İngiliz basını ikinci görüşmenin de olumsuz sonuçlanmasının ardından iki taraf arasındaki iplerin tamamen koptuğunu Bacary Sagna'nın gelecek sezon için Galatasaray ve Inter ile görüşme halinde olduğunu iddia etti. 2007/08 sezonunda Fransız ekibi Auxerre'den Arsenal'e transfer olan 31 yaşındaki yıldız bu sezon Arsenal formasıyla 35 maçta forma giydi ve 1 kez gol sevinci yaşadı. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...