Parti afişi asmak isteyen gencin acı ölümü

/ Kaynak: DHA
Parti afişi asmak isteyen gencin acı ölümü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Parti bayrağını elektrik direğine takmak için yolun karşısına geçmeye çalışan 15 yaşındaki lise öğrencisi Onur Karakülah, otomobil altında kalarak öldü.

Ankara'da Elmadağ İlçesi CHP Gençlik Kolları tarafından verilecek konser için parti bayrağını elektrik direğine takmak için yolun karşısına geçmeye çalışan 15 yaşındaki lise öğrencisi Onur Karakülah, otomobil altında kalarak öldü. Kaza, dün akşam meydana geldi. Bugün Elmadağ CHP Gençlik Kolları tarafından verilecek konser çalışmaları için Kemal Paşa Mahallesi'nde parti bayrakları takmak için Elmadağ Ankara karoyulundan yolun karşı tarafına geçmeye çalışan lise öğrencisi Onur Karakülah, bir otomobilin altında kalarak ağır yaralandı. Arkadaşlarının ihbarı üzerine sevk edilen ambulansla Elmadağ Devlet Hastahanesi'ne kaldırılan Karakülah tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay üzerine CHP Elmadağ İlçe örgütü, bugün verilecek konseri iptal etti.
Parti afişi asmak isteyen gencin acı ölümü

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...