Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Mansur Yavaş'ın toplantısında olay çıktı

/ Kaynak: İHA
Mansur Yavaş'ın toplantısında olay çıktı

Politika Haberleri  / İHA

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın Ankara'da katıldığı programda, bir kişinin 'davanı sattın' demesi üzerine olaylar çıktı.

CHP'nin Ankara Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'ın bugün İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nin düzenlediği toplantı sırasında olaylar çıktı. Yavaş'ın Ankara ile ilgili projelerini açıkladığı sırada A.Y. isimli kişi, Yavaş'a "Beypazarı'nı ağzına alma, davanı sattın" diye bağırınca salonda tansiyon yükseldi. Mansur Yavaş'ı protesto etmek isteyen A.Y adlı vatandaş, darp edilmek istendi. Öfkeli kabalık araya girenlere de saldırınca arbede büyüdü.
Bir anda onlarca kişinin arasında kalan A.Y., aldığı darbeler sonucu bilincini kaybetti. Yerde olmasına ve bilincinin kapalı olmasına rağmen öfkeli kalabalığın darbelerinden kurtulamayan A.Y., çevreden yetişen vatandaşların yoğun çabaları sonucu yoldan geçen bir araca bindirilerek hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi devam eden A.Y.'nin yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...