Fransız Milli Futbolcu'nun kardeşinden Türkleri dışlayan mesaj

/ Kaynak: DHA
Fransız Milli Futbolcu'nun kardeşinden Türkleri dışlayan mesaj

SPOR Haberleri  / DHA

Fransa'da Youri Djorkaeff'in kardeşi Denis Djorkaeff ikamet ettiği kentte Türkler'in sayısının belediye başkanı Jerome Sturla nedeniyle arttığını yazdı.

UMP partisi Decines belediye başkan adayı Laurence Fautra listesinden belediye encümen azalığına aday olan Denis Djorkaeff, Facebook sayfasından, Ermeni diyasporasının kalabalık olduğu Decines'deki Ermenilere hitap ederek "Decines Ermenileri, Decines'deki açılan 1800 metrekarelik DİTİB merkez binasının şu andaki belediye başkanı (sosyalist Jerome Sturla) yüzünden yapıldığını biliyor musunuz? "Ermeni soykırımına" az bir zaman kalmışken küçük Ermenistan dediğimiz Decines'de bu kadar çok Türk tüccarına izin verilmesi ne kadar normal" yazdı. nbsp;


Kasım 2000 tarihinde oynanan Türkiye- Fransa milli maçı için Türkiye'ye gelmeyi kabul etmeyen Fransız milli futbolcu Youri Djorkaeff'in kardeşi olan Denis Djorkaeff Fransa eski cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin partisi UMP'den Decines belediye encümen adayı. Decines aynı zamanda Portekiz başkenti Lizbon'daki Türk Büyükelçiliği'nde kendilerini havaya uçurarak bir Portekiz polisinin ve misyonda görevli Cahide Mıhçıoğlu'nun ölümüne sebep olan 5 teröristin adına plaket takılan ve her sene 27 Temmuz'da tören düzenlenen Ermeni Kültür Evi'ni barındırıyor.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...