Karolin Fişekçi 'den şok sözler

Karolin Fişekçi 'den şok sözler

MAGAZİN Haberleri

Karolin Fişekçi 'den sert sözler. Orhan Pamuk'un eski sevgilisi Karolin Fişekçi, Okan Bayülgen'in Makine Kafa programına konuk oldu.

Okayülgen'in sorusu üzerine Orhan Pamuk'la geçmişte kalan ilişkilerinden bahseden Fişekçi ayrıldığı sevgilisi Pamuk'a ağır sözlerle yüklendi.

ORHAN PAMUK'A SERT SÖZLER

Türkiye'de önemli gelişmelerin yaşandığını ve Orhan Pamuk'un önemsiz şeyler hakkında bile konuşurken, bu derece önemli gelişmeler karşısında sessiz kaldığını vurgulayan Fişekçi "Böyle bir adam beni de kabul etmezdi zaten. Demek ki başka türlü bir çıkarına bakıyormuş" ifadelerini kullandı.

"ÜLKESİ İÇİN KONUŞMAYAN, BENİ DE KABUL ETMEZDİ"

Fişekçi şunları söyledi:

"Ülkede türlü şeyler oluyor. Facebook kapatılacak diye konuşuluyordu. Orada Amerika'dan konuşuyor. Facebook kapatılmamalı diyor. Ama bakıyorsunuz 17 Aralık sonrasında konuşmuyor, sesi çıkmıyor Türkiye'de bu kadar şey olurken. Son süreçte, Gezi ve 17 Aralık'tan sonra sesi hiç çıkmadı. İyice yadırgıyorum. Çünkü beni de kabullenmezmiş. Ülkesi hakkında en kritik zamanlarda konuşmayan bir adam beni de kabul etmezdi zaten. Başka türlü bir çıkarına bakıyordur, ne diyeyim."

Orhan Pamuk'la Karolin Fişekçi ayrıldı mı?

Hürriyet Daily News'te yer alan habere göre, Orhan Pamuk, son sevgilisi Karolin Fişekçi'yi terk ederek Latin Amerika'ya gitti. Peki gerçekten öyle mi oldu? Karolin Fişekçi, AHABER'e konuştu.

Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk'un Hindu yazar Kiran Desai ile yaşadığı ilişkinin ardından iki buçuk yıldır birlikte olduğu Karolin Fişekçi'yi terk ettiği iddia ediliyor.

Biz de işin aslını öğrenmek için Karolin Fişekçi'yle iletişime geçtik. Meğer gerçek şöyleymiş...


-Orhan Pamuk'la ayrıldığınız söyleniyor, doğru mu?

Hayır, polemik yapıyorlar, beni canlı yayına çıkarmak ya da konuşturmak için.

-Peki bu iddialar nereden çıktı?
Röportaj önce yapılmıştı, işlerimle ilgiliydi. Bir saat kadar işlerden; sanattan konuştum.
Korkularınız var mı diye soruldu, hayır dedim; terk etmesinden korkar mısınız diye soruldu, hayır dedim. Bu İngilizce bir röportajdı. Çevrilince iyice salata oldu.

-Orhan Pamuk'un Güney Amerika'ya gittiği söyleniyor, peki bu doğru mu?
Hayır, Güney Amerika gezisi öncedendi. Nereden çıktı bu anlamadım. Önceden kitap turuna gitmişti.

-Hürriyet Daily News'tan Vercihan Ziflioğlu'na verdiğiniz röportajdan dolayı şimdi herkes terk edildiğinizi düşünüyor.
Arıyorum ama ulaşamıyorum ona. Hatta dün aman röportaja dikkat edin, herkes çarpıtır diyecektim. Böyle bir şey var mı? İyice çarpıtmışlar. Bir saat başka şey konuşup sonra 10 dakkikalık kısmı almışlar. Resmen tuzak; oradan da dağıtıyorlar dışarıya. Günlerdir de acayip bi saldırı...

-Neden saldırıyorlar? Bu kadar mı zor Orhan Pamuk'un sevgilisi olmak?
Bu durumda bize ekmek var diyorlar galiba. Ayrıca bana saldırsalar, laf etseler kendilerine bi tehlike geleceğini düşünmüyorlar.

-Orhan Pamuk'a saldırmıyorlar da neden size sadırıyorlar?
Orhan ya da başkası, benle uğraşmak hoşlarına gidiyor. (2011 / Nilüfer TÜRKOĞLU)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...