Arena'da isyan! Mancini istifa...

Arena'da isyan! Mancini istifa...

SPOR Haberleri

Galatasaray'lı taraftarlar maçtan sonra 'Mancini istifaya' sloganları attı.

90 dakika boyunca atak bir oyun sergileyen Galasaray girdiği pozisyonların hiçbirinden yararlanamadı. Taraftarlar özellikle ikinci yarının başından itibaren Galatasaraylı futbolculara büyük tepki gösterdi. Sarı kırmızılı taraftarlar golden sonra Kayserispor'lu oyuncuları alkışlayarak Mancini'yi ve yönetimi istifaya çağırıp 'İmparator' göreve sloganları attılar.

Mancini istifa sesleri maç bitimi Türk Telekom Arena'da yükseldi

Galatasaray taraftarı uzatma dakikalarında Mouche'nin attığı golü alkışlarken kalan 1 dakikalık bölümde sarı kırmızılı oyuncuların top her ayağına geldiğinde ıslıklayarak protesto etti. Maç bitimi stat hoparlörü sonuna kadar açılsa da Galatasaray taraftarı ısrarla daha yüksek sesle İtalyan hoca aleyhine bağırıp " Mancini istifa" diye bağırdı.

AYSAL İÇİN İLK KEZ 'İSTİFA' SLOGANLARI

2011 yılından bu yana ilk kez tepkiler Ünal Aysal'a döndü. Galatasaray taraftarı " Ünal Aysal istifa" diye bağırdı. Aysal'ı da istifaya davet ettikten sonra Galatasaray tribünleri " İmparator Fatih Terim" diye uzun süre tempo tuttu. Galatasaray taraftarı ısrarlı bir şekilde " Yönetim istifa" diye tepki gösterirken bir grup ise "En büyük taraftar futbolcular sahtekar" diye bağırdı.

Galatasaray tribünleri, " Yönetim istifa" diye tempo tutarken bu kez de Aysal tarafından yönetime alınmayan Albayrak'ı göreve çağırıp " Abdurrahim Albayrak" ismini uzun süre haykırıp sarı kırmızılı eski yöneticiye seslendi

Sarı kırmızılı tribünler daha sonra "Ünal Aysal istifa, Mancini istifa ve Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese. İmparator Fatih Terim" diye bağırdı.

BIRAKIN GİDİN

Galatasaray'ın önemli tribün gruplarından ultrAslan da Twitter'daki resmi hesabından, "Mancini, yönetim bırakın gidin" , "Herkes gider biz kalırız, biz Galatasaraylıyız" ve "Yönetimi, futbolcusu, hocası! Şimdi hesap verme zamanı" şeklinde tweet'ler attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...