Başkan adayının mitingine halk katılmayınca...

Başkan adayının mitingine halk katılmayınca...

Politika Haberleri

Rize'nin Pazar ilçesindeki tek bağımsız belediye başkan adayı, düzenlediği açık hava mitingine ilgi gösterilmeyince veryansın etti.

Pazar Belediye Başkanlığına bağımsız aday olarak müracaat eden Muhammet Ali Canca YSK tarafından Çarşıbaşı Mevkii Kapalı Spor Salonu önünde gösterilen miting alanında konuşma yaptı.

Mitingde beklediği ilgiyi göremeyen Canca, halkın ilgisizliğini eleştirdi ve "Mikrofonu halka verelim dedik ama nerde bu millet?" ifadelerini kullandı.

Seçim atmosferini eleştiren bağımsız aday Canca, ülkede bir kutuplaşma olduğunu ve konuşmaya gelince kimsenin mangalda kül bırakmadığını söyleyerek, "Gemisini yürüten kaptan misali herkes kendi derdine düşmüş. Kişisel çıkarlar, memleket çıkarlarının önüne geçmiş. İş konuşmaya geldi mi kimse mangalda kül bırakmıyor. Bugün dedik ki halkı buraya davet edelim, mikrofon halkın olsun dedik. Nerede bu millet?" diye tepki gösterdi.

Canca'nın mitingine katılan yaklaşık 10 kişi ise zaman zaman kendini gülmekten alamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...