Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir mitingi konuşması

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir mitingi konuşması

Politika Haberleri

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de çoşkulu bir kalabalığı hitap etti.

Kılıçdaroğlu İzmir mitinginin konuşmasında, AK Parti'nin geçtiğimiz hafta yaptığı İzmir mitingindeki kalabalığın başka şehirlerden geldiğini ima ederek "Hepiniz İzmirlisiniz değil mi, başka şehirlerden gelmediniz" diye seslendi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşmalarının satır başları;

"Emin olun böyle slogan atarsanız gider patentini alır, yasaklar.. Biliyorsunuz onun hayatı haram üzerine kurulu. İnsan sevgisi yok onda!

"SÜPÜRMEYE HAZIRMIYIZ?"

Hanımlar süpürgeleri alın, haramilerin iktidarını süpürün. Süpürmeye hazır mıyız? Konya'dan gelen var mı ? Ankara'dan gelen var mı? nbsp; Hepiniz İzmirli misin? Recep'in haline üzülüyorum.

"İLK KEZ SINAV SONUÇLARI YAYINLANMAYACAK"

Çocuklarımız YGS sınavına girecek. Ne gariptir eskiden sınavdan hemen sonra sınav sorularının cevapları açıklanırdı. İlk kez şimdi yasaklanıyor.. Neden yasaklanıyor? Eğer iktidar şaibeli olursa, onun kararları da şaibeli olur.

"BU ÜLKENİN DİKTATÖRÜNE DİZ ÇÖKTÜRDÜLER"

Bu seçimlerde 2 buçuk milyon gencimiz ilk kez oy kullanacak. Onlara sesleniyorum .. Siz Mustafa Kemal'in askerlerisiniz... Bir diktatöre siz diz çöktürdünüz. Oyüzden size her zaman şükran borçluyum Gezi'yi unutmadık. Gençler orada mücadele verdiler. Ve bu ülkenin diktatörüne diz çöktürdüler.

"140 KARAKTERDEN KORKAN BİR BAŞBAKAN GETİRDİNİZ"

Bizi korkutacaklarını snaıyorlar.. Bilmiyorlar ki bu halk partisi 7 cihana hükmetmiş Kuvayi Milliye'nin partisi! Biz huzurdan, demokrasiden, özgürlükten yanayız... Bakın şimdi Twitter'a yasak getirdiler. Gençler, Twitter'ı en çok siz kullanıyorsunuz. Kaç karakter 140! 140 karakterden korkan bir başbakan getirdiniz. O yüzden gençlere şükan borçluyum diyorum.

"TWITTER YASAĞI GENÇLERE SÖKTÜ MÜ?"

Ben ona Başçalan diyorum.. Sadece onun unvanını sadece Türkiye bilmiyor.. Unvanını tüm dünya biliyor.. Twitter'ı kapatacağım, baş belası diyen bir başbakan gördünüz mü? Bizi dünyaya rezil etti. O yasak gençlere söktü mü peki..

"İZMİR'İ PARAYLA SATIN ALMAK İSTİYORLAR"

İzmir'i parayla satın almak istiyorlar. Yapabilir mi? Bu İzmir sana mı eyvallah diyecek! İzmir'in devletin hazinesinden daha sağlam kredi alma yetkisi var. En ucuz toplu ulaşım İzmir'de.

"DEMOKRASİ SELİ"

Korkmuştur bu mitingten....Korksun. İzmir madem ki sel oldu, o selin adı demokrasi selidir. 17 Aralık operasyonunun bir özelliği var. Devletin 4 bakanını İran'dan gelen bir adam satın alıyor.. "

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...